Werken met kinderen
Schatkamer
In september 2014 ben ik begonnen met het geven van workshops aan verschillende groepen op de basisschool. Ik geef verschillende workshops met behulp van nieuwe media, zoals film maken en een workshop met lichtbakken en een overheadprojector. Verder geef ik ook nog workshops t-shirts bedrukken. Dit doe ik op verschillende scholen in Amsterdam Nieuw-West zoals de Slootermeerschool, OBS-OMS, OBS de Punt, de Vlaamse reus en de Mijlpaal. Voor meer info check workshops

Zeegras
Op Into the Great Wide Open heb ik samen met Sanne Groen een workshop voor de allerkleinsten op het eiland gedaan. De kinderen konden aan de slag met allerlei vormen van zeewier en algen.

Eerder werk
Kunstspeeltuin ‘de wereld van Nijntje’ (2013)
Als beeldend kunstenaar heb ik deze maanden het team versterkt bij de kunstspeeltuin. Hier werkte ik met hele kleine kinderen vanuit de Reggio Emilia gedachte. De kinderen konden in dit rondreizende Nijntje atelier ook werken op de lichttafel, tekenen op de glazen wand en op de overheadprojector. Dit proces heb ik als kunstenaar begeleid.
www.kunstspeeltuin.nl/nijntje

Schatkamer (2012)
Als assistent van poppenspeler Wim Kerkhove heb ik de twee maanden workshops gegeven aan kinderen bij de naschoolse opvang van de de Vlugt school en de Slootermeerschool. Samen hebben we simpele poppen gemaakt met kinderen uit de kleuterklas en daarna een kleine voorstelling gegeven voor de ouders.
www.koersnieuwwest.nl

Voorleesexpress (2011)
Een half jaar lang heb ik elke week voorgelezen bij een meisje thuis in Nieuw-West met een taalachterstand. Samen lazen we boeken en bespraken dingen die ze op school had geleerd.
www.voorleesexpress.nl

Zin in kunst (2009)
Een project op Basisschool t’Gein. Werken met kinderen en hun verzamelingen i.s.m. beelden kunstenaar Sanne Groen. Bij dit project heb ik voor het eerst kennis gemaakt met de Reggio Emilia benadering. We hebben de kinderen tijdens dit project geen voorbeelden gegeven van wat er gemaakt moest worden.

Exposities
4tunedcities
4 onafhankelijke film en autonome kunst festivals in Pristina//Amsterdam//Sarajevo en Skopje. Hier was tussen 27 september 2010 en 21 december een van mijn films “skyline NR1” te zien. Van 27 okt t/m 30 okt in Amsterdam, in Gallerie Schijnheilig op de Passeerdersgracht. Ook draaide mijn film in de national gallery of Kosovo. Verder reisde ik naar Skopje waar de film ook te zien was. Voor meer info ga naar www.4tunedcities.org

Keys Project
30 september is dan eindelijk de opening van mijn video-installatie in huize Frankendael geweest. Voor meer info kan je op de website kijken.

Nazomer Festival
12 september vond in de Pijp in Amsterdam het Nazomer Festival plaats. Samen met Sanne Groen heb ik daar onze ruilkast ‘het gegeven paard’ gepresenteerd. Het was een groot succes, want met dit werk hebben we de 1e prijs gewonnen tijdens het festival. Daarom zullen we binnenkort een expositie houden in het wijkcentrum.

Openbare Bibliotheek Rotterdam
Van 15 april t/m 12 mei 2010 was mijn werk te zien in de bibliotheek van Rotterdam. Een overzicht van interactief grafisch werk.

Volkskrant
9 april verscheen er een artikel over ‘hoogtelijnen’ in de Volkskrant geschreven door Arjan Peters. Check het artikel

Lava
Artikel over hoogtelijnen. Koop nu het nieuwste nummer van literaire tijdschrift Lava, verkrijgbaar in de betere boekwinkels door heel Nederland.

Draw the Outline (7 jan-14 feb 2010)
Een interactieve expositie met vijf jonge explorers. Samen willen wij het publiek aanzetten tot deelname aan onze expositie. Nieuw werk: ‘Zelfportretten’

Zin in kunst
maart 2009 een project op Basisschool t’Gein. Werken met kinderen en hun verzamelingen, van groep 1 t/m 4 samen met Sanne Groen (Beeldend Kunstenaar)

Expostie At Arthouse
10 oktober 2009 opening werkplekken Arthouse. Een kijkje in het werk van jonge kunstenaars.
www.atarthouse.org

In-visible
7nov-30nov 2009 een onderzoek naar presentatie vormen van het kuntstenaarsboek.

Boekpresentatie Bookcase
1 dec 2009 videopresentatie kunstboeken voor opening kunstboekenwinkel “Bookcase” in Rotterdam.

Overig
– Eindexamen expositie Gerrit Rietveld Academie.
– Eindexamen try-out, video-installatie, projecties van deuren op een leeg boek waar de toeschouwer in kon lopen. Tolstraat (december 2008)
– ‘Wintertuin’ samenwerkingsverband Mode, Design, Textiel, Tolstraat (februari  2008). Een project over regen waarin ik op zoek ging naar de reflectie in plassen en het niet waarneembare. Dit had een film als resultaat waarbij je in een spiegel in de vorm van een plas, op de fiets, alles kon zien wat zich boven je hoofd afspeelt.